Naděje
Anotace: Spadla, roztříštila se a její kousky, jako chmýří poletují vzduchem...
Marné jsou výkřiky do tmy.
Marné volání o pomoc.
Světlo nikde v duši není.
Všude tma. Je nahá noc.
Marně bys čekal kvítí.
Marně sluneční záři.
Zde již ohenˇ nehřeje.
Jen kousky ledu na mé tváři.
Pozdě je na výčitky.
Pozdě na činy.
Umřela kráska
plná nevinny.
Přečteno 400x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, Holis, igniss, Bíša, Květka Š., denebrin, SZN
Komentáře (5)
Komentujících (3)