Do sebe
a zahodit klíč.
Myslíte, že to nejde?
Jde. Ani nemusím chtít.
Začít skrývat pláč
a své pocity
a myšlenky.
Nikdo z nich mě nemusí znát.
Prý však nemusím se bát.
Jednou přijde někdo
kdo
vleze do kanálu,
najde ten klíč
a odemkne mé srdce,
moji duši
jen pro mě samou.
Nebo taky ne.
Do sebe.
Dovnitř.
Pryč.
Navždy.
Nepřesvědčitelný
můj vnitřní hlas.
Slyším ho zas, zas...
Dobrovolný
........
........
........
........
pád
........
........
........
........
dolu
........
........
........
napořád?
Přečteno 392x
Tipy 13
Poslední tipující: lady_esik, kikis, Vlk v rouše, 6thSun, Kanzy, Holis, Psavec, dream in emptiness, Alasea, Jin
Komentáře (6)
Komentujících (6)