Kousky noci...
Anotace: ..................
Kousky hvězd
Snažím se chytit do dlaní
Pálí, když snaží se Tě svézt
Z cesty snů, kterou ničí
Ranní svítání
Kousky měsíce
Schovávám za víčka
Trápím se
Pro bezradná slovíčka
Co člověk nesnese
Kousky tmy
Do srdce ukrývám
Pálí, bolí, studí
V duši tiše hřmí
Pomalinku umírám……..
Přečteno 366x
Tipy 24
Poslední tipující: Vlk v rouše, Beepat, NikitaNikaT., Heda, Bloodmoon, Holis, 0-0, takova, Alan Black, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)