Beze mě
Anotace: Anotace:! (stručný popis, max. 255 znaků, zbývá 255)
Vlny smutku
rozbité o útesy
nicoty
Jen sprcha pěny
zvlhčí mou tvář
kamenou
V poryvech bouře
bičován samotou
jsem socha
na kolenou
Až přejde bouře
mé mládí
nastoupí slunce
Věčně v žáru
tomu nikdo
neuleví
Pak rozpadnu se
a v prachu mé duše
bude kráčet
hezčí svět
Přečteno 396x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, 0-0, Rathell
Komentáře (1)
Komentujících (1)