Déšť
Anotace: Smrt je součástí života a i bolest která ji provází...
Sleduju kapky prudkého deště,
které se snáší z temné oblohy.
Chci tě vrátit aspoň na minutku ještě,
a tak se modlím za všechny bohy.
Kapky se snášejí z oblohy dolů,
já svůj černý šat oblékám.
drží se mě jeden z největších bolů,
a než to přejde, to se ještě načekám.
Poslední kapky po okně stékají,
stejně tak slzy z mých očí.
Nikdo své trápení netají,
a já doufám, že bolest už brzo skončí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)