Reklamujte svoji duši..
Anotace: prosté a jednoduché, ale chtělo to na svět..
Reklamujte svoji duši,
Vy jste si ji nevybrali
Každý z nás to v sobě tuší
Že nám o ní vždycky lhali.
Nevinná a nezkažená
Každý má tu svou,
Časem bude poražena
Lhostejností, nicotou..
Maj ji všichni, nikdo též,
Lze ji prodat, koupit ne
Když v ní věřit přestaneš,
Snad se tak moc nestane..?
Přečteno 352x
Tipy 20
Poslední tipující: Gabrielle, PPetrushka, angelicek, Dark Angelus, fuu, 6thSun, mauvais-ange, Anežka, F.i.L, Holis, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)