Víš jak to bolí?

Víš jak to bolí?

Anotace: Fakt to bolí.

Víš jak to bolí, kdyz praská duše?
Zní to tak divně -
--- dutě a suše.
Na kusy trhá tvé tělo,
které by přitom, už dávno nemělo -
--- existovat.

ROZVOD - řekl jsi a šel pryč...
A tohle má jako být
--- na mě bič?
Tím dávno jsi prásknul,
když spal si s ní.
Psal jí své básně
a snil o ní.
Když vedle mne jsi ležel a vzdychal
a já myslela, že jen pro mne bys dýchal.

Všechno je pryč ...
Má duše prchla
tím tělem rozervaným.
Teď dohrajem to divadlo
a pozvánky pošlem zvaným.

Ať přijdou se pobavit,
vítězství -
--- smrt -
oslavit.
Autor Si.Mon, 21.10.2008
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

laska je kurva, laska mozna ani uz neni, jen jeji iluze... po basnicke strance to neni nejlepsi,ale chapu, ze ses porebovala vypsat... je v tom hodne zalu, zvedni hrde hlavu a plivni mi do tvare... pro lidi , ktery si te nevazi je skoda tvych slz...

_
|Saddovka|

21.10.2008 22:15:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel