Znásilněná
Ulicí kráčí
a svírá pampelišku...
malá - princezna líbezná
pohádky všechny zná
a zatím neví - nepozná
znásilnění
který jí život změní
za chviličku...
stvůra který oči planou
lahví rumu posilněná
děvčátku teď slzy kanou
protože je - znásilněná...
Znásilněná - do prachu povalená
a teď tu brečí ...drží se za kolena
a ještě slyší ten jeho opilý smích
a cítí kouř...jak na ní poprvé dých
snad se jí to jenom zdálo
ošklivej sen ...kterej zmizí
ještě neví co se stalo
a co chtěl ten člověk cizí...
stvůra už prchla - na chvíli ukojená...
znásilněná - panenka obnažená
v prachu dál klečí...trvale poškozená...
Přečteno 687x
Tipy 30
Poslední tipující: Quigleika, Barunka.K, Lukk, Albertinka, NikitaNikaT., Barka99, Severka, Žqáry, Bloodmoon, Bíša, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)