VÁLKA SE SVĚTEM
Anotace: O věčných nezbytných bojích
Probouzí se koncec času
trnová koruna vykvétá
za obzor kam nedohlídneš
přistála vyhaslá kometa
v zájmu věci kostel větrá
pavilon opic svůj pach má
pod svícnem tma se vyjasnívá
budoucnost v rukou má vendetta
To je válka...válka se světem
Konec hrozí těm co se křižují
přítomný strach je ohromil
horká krev je následníků
v žílách nám koluje Černobyl
To je válka...válka se světem
Probudil se konec času
zlomený je Kristův kříž
rozervané stránky bible
neexistující hřích
To je vláda...vláda nad světem
Komentáře (0)