Zimní příkop
Anotace: pište pls vaše názory
Sbírka:
Maluji
Padám, nic nevnímám,
ležím, něco cítím.
Moje ruce se třesou,
tou proklatou zimou.
Celá se třesu,
kvůli hrůznému stresu.
Proč končím já tady,
pohlédnu v mraky.
Chtěla bych někam patřit,
tu ukrutnou bolest
v mém srdci,
konečně zmařit.
Proč se mi nic nedaří?
Otázka pomalu se vytrácí.
Vítr zvedá se čím dál víc,
teplota nižší a nižší.
Zase nic nevnímám,
jenomže umírám.
Umírám v příkopu,
ve sněhu sama,
Proč? vybuchla otázka.
To co jsem lidem chtěla vzkázat,
tu teď, umírá se mnou,
v mém srdci na sněhu,
v tom temném příkopu.
Oči zavírám,
je mi to líto,
nechci umřít sama,
nechci umřít vůbec!
Už ani nedýchám,
kůže mi modrá.
Pulz se zastavil.
Chodba, ta chodba,
kam vede?
Přečteno 368x
Tipy 15
Poslední tipující: 5thelement, Wasabi, Edmond Kadad, Quigleika, padající do neznáma, Vlk v rouše, Mišiačik, carodejka, strašidýlko-střapatý, F.i.L
Komentáře (7)
Komentujících (7)