Žiletky tvojí baletky
Podřezané hrdlo ztichlo,
ruce svírají jen svou krev,
ve stínu se cosi mihlo,
tvému životu se krátí dech
Zastřeně kroky slyší,
bolest bodá do těla,
střepy v krvi verše píší,
tak to dívka nechtěla
Rozum jí vzalo pokušení,
chtěla zbavit se sebe,
mrtvolná bledost prý jí sluší,
za to však neuvidí nebe
Chce nadechnout se znovu,
však brání jí cosi moc,
k ďáblovi pro omluvu,
do náruče temnou noc
Přečteno 326x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, *whatsoever*, Dedillope, Woski
Komentáře (1)
Komentujících (1)