Slzy
Anotace: Pláčeš..? i v slze je síla ,tak bojuj a žij!
Slza přehoupla se přes klenbu řas,
přes uslzené oči nikdy nemůžeš vidět život..
ani spoustu těch jeho krás...
Slzy smáčí polštáře,
namočí i ty nejkrásnější dívčí tváře...
Proč vlastně holky brečí...?
Myslí si,že bude všechno lepší..?
Že jejich trápení se zmenší
..budou mít ve tváři štěstí...?
Ne, tak to není... jenže..
většina z nich to neví...
Padají k srdci....přirozená cesta..
občas se to nezdá...
mají přesně svou trasu
a vyhýbají se jakýmkoliv rozkazům času...
Najednou není nic...jen slza..před očima rozmazaná mlha..
....jsou jako perly v moři..
....taky se někdy znenadání vynoří...
....lesknou se za svitu měsíce...
....stejně jako od nich mokré líce...
Skrývá i něco krásného...ta slaná kapka...
vytvoří se jen tak..
najednou Kap...Kap..
Padají slzy...
Přečteno 349x
Tipy 13
Poslední tipující: Vampyrella, Holis, Caracol, Mbonita, labuť, Jiparo, WAYWARD, jedam, Gabi
Komentáře (5)
Komentujících (5)