Až zítra uvidím
Anotace: Až zítra půjdu na liter, možná v komentářích i někdo něco napíše.
Až zítra zazvoní zvony,
a babky v šátcích vyrazí do kostela,
uvidím najednou věci,
které, pohroužena do sebe, jsem neviděla.
Až zítra obalí mlha
světlo i tmu a vezme ti síly
uvidím najednou věci,
o které mě jinak oči připravily.
Až zítra otevřu dveře
a sáhnu tápavě do nitra pokoje
uvidím najednou věci,
jichž jsem se vzdala bez boje.
Až zítra napíšu vzkazy
sobě i jiným, až zavoní tuha
uvidím najednou věci,
které jsem vlastně vidět nechtěla.
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)