Anotace: a ještě jedna báseň, za tmy
... i když každej úhel je vlastně stejně špatnej.. to je v háji.. si až moc jako já..
02.11.2008 00:41:00 | *whatsoever*
Ále.. neměl by ses na ten svět podívat trošku z jiného úhlu..? Držím Ti pěsti.. všechno není tak, jak se na první pohled zdá..
01.11.2008 11:44:00 | *whatsoever*