Most
seděla jsem na břehu Vltavy
ten den mi nějak nic nešlo do hlavy
a stačilo jen pocítit
pach vody, její mrtvý klid
šlo to ráz na ráz, most a pád
ten den mě dusil jako had
a hniloba na dně pod vodou
zavoněla mi svobodou
je snadné smrtí zčeřit hladinu
a pak dát světu za vinu
že postavil most zrovna tam
kde dnes umírám
Přečteno 329x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Memento, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, Mbonita, enigman, Walentine
Komentáře (4)
Komentujících (4)