Konec
Anotace: nešťastné období
Smrt v očích a slzy na kraji
studené srdce bije však dál
mrazivý oheň ve mně vzplál
zadusil lásku i naději
Černá postava v kápi dorazila
světlo se změnilo v tmu
přivedla jedů plnou mlhu
sny a přání zadusila
Temný tunel se světlem na konci
svádí tě a laškovně se směje
jen Bůh ví co se v něm děje
kde mrtvé soudí na stolci
Se smrtí poznáš život
s rozchodem lásku
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)