v osudí zbývá mnoho chvil..
a jářku taky duší...
však k těm co mohli tu být chvilku dýl..
nebudem nikdy hluší..
hojec poetry mane .o)
09.11.2008 09:18:00 | Bean
Do tmy šeptáme
slova k těm, které odbýváme ...
Do tmy mlčíme
s těmi, co už nikdy nepotkáme ...
Umět tak vrátit čas
do té správné chvíle ...
Umět se dotknout všech krás
neničit co je nám milé ...
02.11.2008 18:07:00 | Beepat
...tím, že na ně vzpomínáme, oni žijí...zatím co mnozí živí jsou vlastně..
02.11.2008 13:25:00 | Mario de Janiero
Moc hezká...
"Lidé žijí tak dlouho, dokud je uchováváme v našich srdcích."
02.11.2008 00:42:00 | Simísek
Nikdy to rozloučení nebude a ani vlastně nemůže být poslední... stále se tam budeme vracet, stejně tak myšlenky nás pokaždé donutí. ST! za obsah, ač smutný, ale k životu prostě patří...
01.11.2008 23:58:00 | NikitaNikaT.