Karavana bláznů

Karavana bláznů

Anotace: ...

Malá hvězda z kapek rtuti utkaná
Sedm kroků ještě zbývá do rána
Na dlažbě se leskne tisíc malých moří
A černé duše jim až na uhel shoří.

Kulová karta postavená na hranu
Sedm výstřelů zazní po ránu
Na dlažbě žulové zazáří majáky
A někde v dáli zabijí vojáky.

Karavana bláznů odvahou posedlá
Sedm rán a vyskočí do sedla
Na dlažbě žulové leskne se černá krev
V dalekém zámoří ozve se klapot dřev.
Autor voedor, 02.11.2008
Přečteno 238x
Tipy 10
Poslední tipující: kouzelníček, Holis, Mbonita, WhiteSkull, fuu, Romana Šamanka Ladyloba, mauvais-ange
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

A čas si pořád plyne…

18.12.2008 19:44:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel