Podstata
Ve tmách se točím tam a zpět,
postrádám sladký zpěv,
srdce mého, když nad krásou se rozplývá.
Umírá...hněv umírá.
A zvláštní vzpomínka na povrch kane,
o chvílích, kdy po tvářích dech vane.
Zavládá pravá nostalgie,
můj svět ve mně žije.
Však místo pro něj v ničím srdci není,
tak hyne i poslední z toho snění.
Pomalu vyprchává kouzlo plané,
pomalu se ztrácí,
přichází, co mi bylo dané,
když podstata se vrací.
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, *whatsoever*
Komentáře (1)
Komentujících (1)