Anotace: jsem ubožák
Možná až mnoho sebelítosti.. Ale taky se v ní často utápím..
04.03.2009 20:51:00 | Princezna.Smutněnka
Jsme slabí malí..
dosti těchto řečí
sláb jenom ten, kdo ztratil v sebe víru
a malý ten, kdo zná jen malý cíl../ to jsem nenapsala já, aqle často si to připomínám/
04.11.2008 09:47:00 | páááááááá
...tip sem ti dal nerad,dostal jsi ho za chlast.
Prostřední odstavec jsi napsal k obrazu tvému...
04.11.2008 03:12:00 | WAYWARD