Prázdnota
Anotace: bolestné prázdno
Srdce vyrváno
a dán studený kámen
Bezcitnost a chlad jen
mi zbývají
Slzy sebrány
z tváří smáčených
Ukradený smích
pomalu umírá
Pocity bez citu
s práznotou si hrají
myšlenky na smrt zrají
každým dnem
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: Koskenkorva
Komentáře (1)
Komentujících (1)