Jdu spát...
Anotace: námět na náhrobní kámen
Trávím čas ve špatné době,
a v naší nesmyslnosti,
přemítám o chladném hrobě,
v této místnosti.
Je nás tolik, je nás moc.
Sedím sám, v prázdný chodbě,
přiznávám se vám,
pročítám myšlenky obě,
Nežiju? Umírám?
Každodení duše ubírání.
A nesmyslnost života se mě ujímá,
nenaplněnost má.
Co přebývá?
Pravda a upřímnost tvrdá.
Mrtvý pokus o pomoc.
Na posteli z prachu a rzi,
další osamělou noc trávit,
ocitám se v temné nouzi,
když ráno musím se probudit.
Zrak se světlu neubrání.
Světlo se mi stalo knězem,
každý den mě pohřbívá...
A co dělat se srdcem?
Buď náhrobním kamenem!
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, WAYWARD, sondulacek, páááááááá
Komentáře (2)
Komentujících (2)