Ztráta podzimního lesku
Anotace: ... no comment ...
Plavající lístek v řece
víc slz neuroní.
Podzimní doteky padlé v dece
čas již nedohoní.
Herci na jevišti smíchem hýří,
za oponou přijde stesk,
vítr odvál poslední chmýří
a podzim ztrácí ten svůj lesk.
Vstříc tomu, že dny se krátí
s pýchou pouze jemu hodné,
on ví, že se zas navrátí
do roka a nebo do dne.
Přečteno 360x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Tacca, WAYWARD, csieksbo, saddova, Thesssinka, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)