Bistro bílých očí, očí bez zorniček a duhovky
Do zdí krví vepsaná,
Naše morbidní poezie,
Naše harmonie, bodnutá..
Černým vranám upsaná.
V nás Smrt přežije …
Zemřem a tančit budem dál,
Vydechneme a my budem ten bál,
Symfonie Peklo.
Úchylky si neseme s sebou
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, NikitaNikaT., nývlt
Komentáře (0)