Pěna
Ani nepamatuju
Kdy jsem uvízla
V záhybech papírové bubliny
Těžko říct
Jestli mořské panny
Vůbec můžou mluvit
Chodit si po svých čepelích
Aniž by je za to někdo zpráskal
Jak toho toulavého psa
/Tati, když on je tak ošklivej.../
Přečteno 406x
Tipy 10
Poslední tipující: Churry, Lacosta1, Holis, NikitaNikaT., Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)