Anotace: Říjnový pokus; „V pozadí hraje napínavá hudba, a někdo tam bouchá do bubnů jako o život“ (tady jsem nedodržela téma, přiznávám, vzala jsem si spíš něco jako pocit z té věty, jen prostě první obraz, jenž se mi vynořil v mysli… no snad mě za to neupálíte)
tak to mě teda usadilo, já jsem si říkala, že umím psát básničky, ale proti tomuhle, je to moje jen slabý odvar. Tohle mělo na mě nějaký vliv, nějak to na mě zapůsobilo, moc se mi to líbí, má to nápad, a jak ž i někdo napsal ten tok - prostě super.
11.11.2008 08:28:00 | Elesari Zareth Dënean
tohle je fakt dobrý... líbí se mi ta plynulost veršů, obraty, tok myšlenek, celková jiskra, kterou to hodí - krásný čtení; velká poklona
08.11.2008 22:35:00 | drsnosrstej kokršpaněl
libi se mi to do te anglicke pasaze. osobne moc uryvky ze songu vlozene do basne nemusim. a pote mi ten beh basne uplne utekl a ztratil jsem se... libi se mi vsak versovani
08.11.2008 11:11:00 | Tömätäri
mě se to líbí..záblesk toho tématu tam je a myslim, že je důležitější, že to zadané téma v tobě vzbudí nějaké myšlenky, představy, z kterých dokážeš napsat takovouhle báseň, než kdyby si se striktně držela tématu, popsala 5 řádek a nedala do toho nic ze sebe...už jen pro tohle to prostě beru! ať si ostatní křičí jak potřebují..
07.11.2008 15:24:00 | Actafool
nevim, nevim, jsem z toho vselijaka, neni to zle..ale dle mne to neni uplne dozrale... uvidime to dalsi dilko...
07.11.2008 05:28:00 | saddova