Ztrati něčí důvěru a získat ji pak zpět je takžka nemožné.
Důvru je potřba pěstovat, opečovávat... obrazně řečeno.
08.11.2008 16:52:00 | NikitaNikaT.
ó - sladké mámení,
když budu dělat tohle a ne tamto
tak budu mít jednou za to nebe,
možná již tady na zemi
08.11.2008 12:36:00 | Romana Šamanka Ladyloba