Kde leží ona zem
Anotace: Neznal jsem tě...
Bílou čarou lemovaná,
cesta těch,
kdo znenadání,
bez jízdenky zpět,
přešli řeku,
temnou Opavici,
na hrudníku,
bílou lvici,
bledá svíce,
na desce chladné,
mramorové!
Napovídá,
smutně,
lehce,
víc,
už,
ne!
Víc už neuvidím tvé tělo...
ale kde leží duší zem?!
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: Iwetta, Bíša, Neriell
Komentáře (0)