Tos psala ty, já?
Anotace: Kdo by mě našel, řekněte.
Tos psala ty, já?
Nedokážu čelit světu
s otevřenou tváří.
Jsem úskočná jako myš,
odvrácená, ztemnělá,
žádná stopa,
trocha prachu,
nutnosti.
Hledám se,
abych se nemusela skrývat
v krůpějích rosy
za svítání,
kdy všetečné slunce
pronikání do záhybů látek
i mě.
Přečteno 386x
Tipy 21
Poslední tipující: Lisa.Ginmi, drsnosrstej kokršpaněl, Duhová, ona, Holis, NikitaNikaT., Iva Borecká, Dračičák, Psavec, Iwetta, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)