Milenka z ocele
Anotace: 2. světová válka
.....
Se srdcem
(kamenem??)
plukovník zavelel
a já jako milenku
sevřel jsem revolver
a když zakřičel
,,PAL"
prstem jsem dráždil
spoušť
než kulka Židovi prolétla
temenem
...
Přečteno 415x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon, Mannon
Komentáře (1)
Komentujících (1)