Anotace: Už bude ráno?
Poutavá báseň...tuhle atmosféru miluju a jsi první, kdo něco o něčem takovém tady napsal, aspoň jsem teda nic takového zatím nečetla. St.
24.10.2009 23:44:00 | PPetrushka
bohužel je pravda že na některé je to moc těžké, ale to je jedno hlavně ať se vyjadřuješ jak nejlépe to umíš.
25.11.2008 20:43:00 | grohy
Jsem ráda, že jsem na Tebe narazila, tohle se mi hodně líbilo...Díky Ti, Cris
16.11.2008 12:29:00 | Cristinne
tenhle styl je na mne těžký... neříkám že se mi nelíbí, jen se mi to těžko čte - dávám přednost kratším veršům, míň "vznešeným" ale jako celek se mi to líbí, a pár míst hodně - a někoho ti sem pošlu :o)
15.11.2008 22:10:00 | hanele m.