Anotace: Nedává moc smysl. Běžela rychle.
hmm...
Dává smysl...
/přemýšlí....přemýšlí...přemýšlí.../
...tak ne..opět nemám slova pro tu krásu:-)
30.01.2009 18:04:00 | Lady Carmila
Nechápu, že jsem si jí nepřečetla dříve... A vím, že víš, že vím! Tedy většinou... :-D ST je málo, protože tohle je skvělé a jedinečné jako sněhová vločka dopadající na špičku nosu... ;-)
Ale přeju ti raději Medový svět!
16.12.2008 00:17:00 | Anita Buchtová