Není dne bez štěstí
Anotace: ...ani bez radosti
Není dne bez štěstí,
ať tak či onak,
vždy vzpomínky krásně zahřejí,
duše není věc na omak.
Není dne bez štěstí,
jak srdce bez krve netluče,
pohroma není neštěstí,
k jaru, k jaru nejde nebrečet,.
Vždyť není dne bez štěstí
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Alasea
Komentáře (0)