Rumové hvězdy
Když zhasnou všechna slunka mihotající se prostorem
A na mokré vozovce se zobrazí všechny výjevy z historie
když opilé potůčky rumu tekoucí klikatě najdou tvá ústa
a v očích ti zažehnou temného tvora
pak nastává chlad
a hvězdy hasnou
Když pak utíkáš a neznáš cíle ve dvojté realitě
a tušíš že zítra budeš mít před očima znovu jen tmu
když necítíš že tvé srdce bije a konec se blíží
a všechno vsázíš na ruskou ruletu
pak hvězdy čeká pád
ach Ježíši
Když se ti zdá že se ti nezdá nic a jenom padáš
a tušíš že dna není že se ho nikdy nedočkáš
Když zpomalit znamená skok a stát krok do vzduchoprázdna
a létání je tak lehké až zdá se nebýti snem
pak nastává tma
a lechtivý chlad
a ticho
co nemám rád
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Lady Carmila, Cristinne, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)