Kapela z nebe
Anotace: ....když je mi smutno
Kouzelná flétna z nebe hraje,
po sté tu stejnou písničky,
mám ráda,tu rajskou hudbu,
co pohladí mou dušičku.
A struny kytar,mají svůj koncert,
když andělů teď zpívá sbor,
já poslouchám je,znají můj ortel,
hrajou si písně v durr a v moll.
Pak taky klavír,trochu rozladěný,
přidá se k téhle kapele,
já vím,že co bylo,už dávno není,
však je mě divně po těle.
Já marně pátrám,kdo psal jim noty,
proč hrají takhle z lehýnka,
já upadla jsem do temnoty,
a tohle-je jen vzpomínka.
Přečteno 298x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, BARBYE, mada000, Bíša, Kristine Clary-Aldringen, NikitaNikaT., Psavec, nrocinu Jednorožec, labuť, hezule, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)