Veš
Váhám s pravdou a vybírám lež,
kráčím po stezkách a říkám běž, kam chceš,
jsem hlupák, opuštěná veš
v kožiše ostatních.
Váhám, zda má cenu tolik slov,
zahrabat moct se pod příkrov,
stavitel nejsem, rozpadnul se krov
mých snů.
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, Mannon, Mario de Janiero, Flamy, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)