Je čas
Anotace: jít si promluvit s hvězdami
Je čas se sebrat a rychle ven vyrazit,
život předstírat a s hvězdami se bavit,
sám procházet pod krvavým měsícem,
a dodávat si síly hořkým vínem.
Je čas si prohru přiznat,
do zapomnění se odebrat,
zevnitř zas umírat,
na cestu se vydat.
Je čas hledat cestu,
vzpomínky dát k ledu,
proklínat, nadávat a ubližovat,
hlavně sám sebe nelitovat!
Je čas pochopit, že samota,
ta jediná se mnou zůstane,
srdce z pavučin snů mi obmotá,
ta jediná mou lásku dostane.
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, mauvais-ange, Nút
Komentáře (2)
Komentujících (2)