Svět
Svět má okrový rám,
nakonec zůstane sám,
kdo příliš koná.
Jedna nevyřčená věta
zbývá do konce světa
a tyčinka vonná.
Zní hudba starých mistrů
netřeba tesat bustu,
když nemáš chuť.
Vždyť ve světle polární záře
nepřečte hlupák z tváře
vypitou rtuť.
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Tomáš Marný, Mario de Janiero
Komentáře (0)