Tereza
Anotace: o5 moje činnost o českém jazyce:)
Truchlíce sedím podivně,
Element pátý selhává,
Rakev se zavírá nehybně,
Enormně bolesti nahrává,
Zrádně žal hlodá bezchybně,
Ach! Jak pokleslá je to zábava!
Přečteno 440x
Tipy 4
Poslední tipující: 4LJFilip, kikis, Zdenek, Mario de Janiero
Komentáře (0)