Záleží jen na tom jak si soustředěná na to co sleduješ. Tak to je ze vším. Černá může být pro některé i barvou optimismu, síly, energie, charisma.... Chápu však, že většina to tak nevnímá. Myslím si ale, že i černobílý svět je barevný, vždyť černá i bílá jsou taky barvy ne???:o)
29.01.2009 19:53:00 | kikis
ST! je za vyjádření, ne chmuru, či smutek, který cítím. Ach ano, řéká se, že život je skutečně barevný, ale také černo-bílí... ale myslím si, že ty barvy si tak nějak utváříme sami. Vidíme život takový, jak ho cítíme a vidět chcem... věř, zasejkc ty barvy přindou. Abo Ti je někdo z duhé krajiny přinese, až ke Tvým nohám... jenom pro Tebe.
17.11.2008 18:29:00 | NikitaNikaT.