Anotace: ...
clovek se nad ni musi malinko pozastavit, aby pochopil, to je dobre, jen nekdo se tim zatezovat nebude..ja ano, mam rada basne nad kterymi se musim pozastavit, abych pochopila...
18.11.2008 06:47:00 | saddova
tak už to bývá..
sníme a nakonec zjistíme,že to je fakt jen sen...
ale stejně jsou krásný...i představy, který se nikdy nestanou... J.
17.11.2008 21:52:00 | jarkaj