Slavík
Kdysi slavík krásně zpíval,
když volně si lítal.
Teď v kleci je zavřený,
zpívá tón zklamaný.
Svět černý se mi stává,
když jeho milá ho očekává.
Smutek ho přepadá,
tónu krásného nevydá.
Časek úplně zchřadl,
z bydýlka na zem spadl.
Komentáře (0)