(S)ním

(S)ním

Anotace: ...

...Nezamilovaná...
Jenom lehké snění,
...Nemilovaná...
Jenom krátká poblouznění.

Unášena svým světem,
zapomíná v realitě.
Zaneprázdněna svým letem,
krásu hledá v banalitě.

Miluje svůj život.
Miluje tu hudbu.
Všude okolo jen křivo.
Ostatní říkají jen sudbu.
- jen né o sobě -

Blázen není, je jen rozlišná,
Nevidíš?
Jde si za svou. Nezjištná.
Závidíš?

Nezavrhuj jí, když neznáš,
až do morku kostí.
Neubližuj jí a poznáš.

- Je to ona, sama sebou, ta jedinečná, jedna ze sta. Tak se jí neboj. -

Autor Fog, 18.11.2008
Přečteno 394x
Tipy 19
Poslední tipující: Bíša, zzlatý, Lissa, Ještě dítě, fuu, Martas1985, Isobel, Holis, Anežka, Lenie, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Právě ti jediní ze sta vyvolávají strach...
Nemám potřebu nikoho soudit. :) Lidé jsou dokonalí pokud nekopírují nebo neutlačují druhé...

07.12.2008 16:58:00 | Ještě dítě

Ostatní říkají jen sudbu.
- jen né o sobě -

ST

03.12.2008 11:59:00 | fuu

krásný krásný krásný......:):-*

18.11.2008 21:49:00 | rry-cussete

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí