Dvojí rovina
Anotace: Člověk udělá hodně, aby ho milovali, a všechno, aby mu záviděli. - Mark Twain
Viděla jsem plakat anděla.
Pomoci jsem ale nemohla.
Ublížit jsem nikdy nechtěla.
I jediné emoce jsem se bála.
Má skaliska se hroutí,
já přitom na nich stojím.
Pode mnou se voda kroutí,
já znovu se v ní topím.
Komentáře (0)