Zklamání
Anotace: Vždycky to bolí ;-)
Tisíce otázek
Odpovědi žádné
Holka jak obrázek
Bez tebe chřadne.
/prý si musí zvyknout/
Přichází samota
Která ji drtí
Smutek pierota
Co končí smrtí.
/v citech se nevyzná..?/
Princezna bez prince
Jak trní bez růže
Květině bez slunce
Nic pomoct nemůže.
/říkal jsi navždy/
Přečteno 410x
Tipy 16
Poslední tipující: Kapka, padající do neznáma, fuu, angelicek, Dark Angelus, Agniezka, 6thSun, mauvais-ange, Holis, Lenie, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)