Chlapec, co držel kalamář
Do skrytu stínu
Schovajíc svou tvář
Skrývaje zármutek
Chlapec, co držel kalamář
Psal černou tuží
Slova, co ho tíží
Nedbajíc na to,
Že noc se blíží
Jen lampa a měsíc
Na pomoc svítí
Všemu, co ztratilo hlas
A dalo volnost vůni kvítí
Jeho srdce touhu mělo
Hluboko až na dno ukrylo
Tam čekaje zůstala
Dokud naděje nevzplála
Přečteno 447x
Tipy 1
Poslední tipující: Simísek
Komentáře (0)