Plnou parou...
Anotace: ..asi listopadová deprese či čo...
Uháním pryč
plnou parou
mlhou
deštěm
vodou
Uháním pryč
už je čas
bořím mosty
stromy
už slyším
v dáli hlas
Uháním pryč
plnou parou
jak splašená laň
Už nedám ti nic živote
dala jsem tu největší daň
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, enigman, Grizzzelda
Komentáře (1)
Komentujících (1)