Pláču pro slzy, které pro mne jsi plakal,
teskním pro rány, jež nikdo ti neobvázal…
A kdybych mohla jít zpět až tam,
kde naše cesty rozešly se a dál šel každý sám,
pro Tebe, pro lásku, ráda to udělám…
Však nelze vrátit zpět, co jednou minulo se v čase,
snad až na výjimky, kdy smyčka uděje se v čase
a duše milující opětovně se setkají,
tu milost z rukou a srdcí svých již nikdy nedají…
29.12.2019 22:47:30 | Lili Starr