Trojí otočení
Anotace: nepěkná rána...(napsána 20.11.2008)
Vzal jsi nůž, zabodl do srdce
a otočil třikrát tam a zpět.
A skrze jeji modré rty
dopadla k tobě slova poslední
co říkala ti?
Možná ať se tvoje duše
v pekle ztratí.
Možná, že chtěla ti
jen všechno dáti.
Víš jaké je to drama
když ztrácí se ti
pevná půda pod nohama?
Ale ty jsi jen vzal nůž
a otočil třikrát tam a zpět
jako by ti patřil celý svět.
A skrze její vychladlé rty
vyletěla duše čistá
do nicoty...
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: jatox, Zweiblumen
Komentáře (1)
Komentujících (1)