Anotace: Děvčátka s copánky tak bezelstná a nevinná. Škoda těch očí, když vyhasne jiskra.
Nádherný.....četla jsem to několikrát než jsem jí uplně pochopila...a tak to mám ráda když nad tím musím přemýšlet...
02.09.2009 18:31:00 | Ashita Abigor
Opravdu nádherné spojení metafor do melancholických veršů které vyůstí v peotický orgazmus. Musel jsem si tuto báseň vytisknout a nosím jí stále u sebe.
02.02.2009 16:07:00 | Arthur Bimbaud
Píšeš krásně. Máš skvělé metafory a spojené. Líbí se mi to. Tvé verše jsou obrazné a jaksi - plné. Mluví k nikomu a ke všem. Ke mně. Jen tak dál..
06.12.2008 15:51:00 | Nattaen
To jo, z ničeho nic se tu objevil, mráz a sníh..svatý Martin na svém bílém koni měl zpoždění jen týden :-)
Můžeme být ledajací..buďme rádi že jsme tak jak jsme, mohlo by to být jiné ale vlastně stejné - pořád bychom měli nějaké starosti ;-)
Píšeš báječně, tyhle Tvoje poslední dvě mě dostaly..ještě když jsem si k nim pustil originální hudbu :-D
23.11.2008 14:20:00 | Chancer
moc pekne, moc smutne, ja bych sem am neco mazla, ale je to tve dilo a jako celek se mi nakonec libi...
22.11.2008 20:08:00 | saddova